П`ятниця, 29.03.2024, 16:44
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Персональний сайт Петра Кравчука

~
Меню сайта
Категорії розділу
м. Луцьк [2]
Розгляд заяви Кравчука П.А. про скоєння злочину в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" у м. Луцьк Волинської області
Старобешеве [7]
Розгляд заяви Кравчука П.А. про скоєння злочину в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" в Старобешівському районі Донецької області
Київський район м. Донецьк [4]
Розгляд заяви Кравчука П.А. про скоєння злочину в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" у Київському районі м.Донецької області
Ворошиловський район м. Донецьк [1]
Прокуратура Донецької області [4]
Розгляд заяв (скарг) Кравчука П.А. про скоєння злочину в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО"
Генеральна прокуратура України [1]
Розгляд заяв (скарг) Кравчука П.А. про скоєння злочинів в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" та службові зловживання правоохоронцями Донеччини
Служба безпеки України [5]
Розгляд заяв (скарг) Кравчука П.А. про скоєння злочинів в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" та службові зловживання правоохоронцями Донеччини
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини [1]
Верховний суд України [1]
Президент України [2]
Звернення до президента України з питань захисту авторських прав та безчинств окремих правоохоронців Донеччини
Довідка-рахунок

  • Довідка рахунок за спеціальною ціною
  • Довідка рахунок на легкові автомобілі
  • Довідка рахунок на мотоцикли та мопеди
  • Довідка рахунок на вантажні автомобілі
  • Довідка рахунок на причепи
  • Опитування
    Будівництво дамби в смт. Любешів на р. Стохід є:
    Всього відповідей: 314
    Статистика
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    ПОГОДА
    Друзі сайту
  • Вікіпедія
  • Відкрита Україна
  • Русская энциклопедия "Традиция"
  • Газета "Волинь"
  • "Віче" - Волинський тижневик
  • "Вісник" - Український тижневик
  • Сайт "Поетичні Майстерні"
  • Сайт "Анумо знову віршувать"
  • Банкрутство
  • RSS

    Кримінал / плагіат

    Головна » 2009 » Серпень » 28 » З А Я В А про скоєння злочину (30 листопада 2008 року)
    00:26
    З А Я В А про скоєння злочину (30 листопада 2008 року)

    На Ваш № 19р від 16.10.2008 р.

    Прокурору Волинської області

    Кравчука Петра Авксентійовича
    442200 Волинська обл.
    смт. Любешів
    вул. Чкалова, 23
    З А Я В А
    про скоєння злочину

    Громадянка Бугайова Т. І. переписала мою книгу «Географический калейдоскоп» (книга була видана у 1988 році в Києві у видавництві «Радянська школа» тиражем 130 тисяч екземплярів) і видала її під своїм іменем як «Тайны материков и океанов. Удивительные природные явления» в донецькому видавництві «ТОВ Виробничо-комерційна фірма «БАО» (директор Ігорьков Віктор Анатолійович). Тобто був скоєний злочин. Про це я написав заяву про скоєння злочину від 30 серпня 2008 року.

    Як же ведеться слідство?

    Було проведено слідство про причетність до злочину видавництва ТОВ «ВКФ «БАО». Я отримав проміжну відповідь від начальника Київського РВ ДМУ ГУ МВС України в Донецькій області підполковника міліції Мироненка С. Ю. (вих. № 11/15-4662 від 17.11.2008 р.) (копію листа додаю) . Із цього листа випливає, що видавництво «БАО» злочину не скоювало.

    Тому ще раз наголошую про причетність до злочину видавництва «БАО»:

    1. У книжці лжеавторки Бугайової Т. І. «Тайны материков и океанов. Удивительные природные явления» на другій сторінці біля міжнародного знаку авторського права ©, який визнають у всьому світі, зазначені автори: лжеавтор Бугайова, художниця Перепелиця і ООО ПКФ «БАО» (додаю ксерокопію 2 стор.). 

    Крім того, книга «Тайны материков и океанов. Удивительные природные явления» видана згідно «Издательского договора № 294 от 18 июля 2005 года на передачу (уступку) имущественных прав на использование произведения» и согласно пункта 3.4 рукопись передана на основании исключительной лицензии. (Ксерокопию договору додаю).

    Отже видавництву «БАО» належать авторські права на видану книгу і воно повин-но нести відповідальність за порушення моїх авторських прав.

    2. Навіть після того, як я офіційно листом повідомив директора «БАО» Ігорько-

    ва В. А. про випуск краденої книги (тобто про скоєний злочин) і просив його негайно припинити її реалізацію і знищити тираж, він на це ніяк не відреагував. А реалізація книги продовжувалася більше двох років (навіть станом на 29 вересня 2008 року).

    Видавництво «БАО» не вчинило жодних дій передбачених законодавством України щодо припинення злочину та реалізації моїх законних вимог.

    Мене дуже дивує той факт, що цього не помітив слідчий (напевно Заікін А. Г., який зазначений у листі-відповіді, як виконавець). Адже у моїй заяві про злочин від 30 серпня 2008 року представлені всі необхідні докази.

    Мене обурює, чому навіть тепер, коли уже ведеться слідство по цьому злочину, видавництво БАО (і персонально його директор Ігорьков) так і не анулювало видав-ничого договору на крадений твір? Можливо і надалі планує випускати крадену книгу? Адже і тепер моя книга користується попитом у читачів, якщо її видають тиражем у 15 тисяч екземплярів. Чому навіть ця очевидна моя вимога не була помічена слідчим?

    Так як неправомірними діями лжеавторки Бугайової Т. І. і видавництва «БАО» мені завдані величезні моральні і матеріальні збитки, я підтверджую свої вимоги, викладені 

    у моїй заяві про скоєння злочину від 30 серпня 2008 року.

    Прошу провести повторне розслідування про причетність до скоєного злочину видавництва «БАО» і персонально його директора Ігорькова В. А., який так уперто ігнорує законами.

    Попереджаю, що якщо слідчий вважає, що книги можна безкарно красти, видавати і реалізовувати (навіть після попередження про злочин), то я попрошу висвітлити це на телебаченні, а також у пресі. Впевнений, що моїх колег по перу ця тема дуже зацікавить. Попробуємо в цих передачах розібратися, чому слідчий не помічає очевидних фактів: через його неграмотність, чи цьому є інше пояснення.

    Зі змістом статті 383 КК України ознайомлений: П. А. Кравчук

    Додаток:

    1. Ксерокопія листа № 11/15-4662 від 17.11.2008 року.
    2. Ксерокопію сторінки № 2 книги «Бугаев Т. И. Тайны материков и океа-нов…» із міжнародним знаком авторского права.
    3. Ксерокопія «Издательского договора № 294 на передачу (уступку) иму-щественных прав на использование произведения» на 6 аркушах.

    П. А. Кравчук
    30 листопада 2008 року


    Категорія: м. Луцьк | Переглядів: 1929 | Додав: P_Kravchuk | Теги: Кравчук Петро, авторские права, Волынской, Бездіяльність, кодекс, Бугаева Т.И., погода, БАО, Географический калейдоскоп, прокуратура | Рейтинг: 5.0/6
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]