Субота, 20.04.2024, 10:37
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Персональний сайт Петра Кравчука

~
Меню сайта
Категорії розділу
м. Луцьк [2]
Розгляд заяви Кравчука П.А. про скоєння злочину в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" у м. Луцьк Волинської області
Старобешеве [7]
Розгляд заяви Кравчука П.А. про скоєння злочину в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" в Старобешівському районі Донецької області
Київський район м. Донецьк [4]
Розгляд заяви Кравчука П.А. про скоєння злочину в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" у Київському районі м.Донецької області
Ворошиловський район м. Донецьк [1]
Прокуратура Донецької області [4]
Розгляд заяв (скарг) Кравчука П.А. про скоєння злочину в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО"
Генеральна прокуратура України [1]
Розгляд заяв (скарг) Кравчука П.А. про скоєння злочинів в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" та службові зловживання правоохоронцями Донеччини
Служба безпеки України [5]
Розгляд заяв (скарг) Кравчука П.А. про скоєння злочинів в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" та службові зловживання правоохоронцями Донеччини
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини [1]
Верховний суд України [1]
Президент України [2]
Звернення до президента України з питань захисту авторських прав та безчинств окремих правоохоронців Донеччини
Довідка-рахунок

  • Довідка рахунок за спеціальною ціною
  • Довідка рахунок на легкові автомобілі
  • Довідка рахунок на мотоцикли та мопеди
  • Довідка рахунок на вантажні автомобілі
  • Довідка рахунок на причепи
  • Опитування
    Будівництво дамби в смт. Любешів на р. Стохід є:
    Всього відповідей: 314
    Статистика
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    ПОГОДА
    Друзі сайту
  • Вікіпедія
  • Відкрита Україна
  • Русская энциклопедия "Традиция"
  • Газета "Волинь"
  • "Віче" - Волинський тижневик
  • "Вісник" - Український тижневик
  • Сайт "Поетичні Майстерні"
  • Сайт "Анумо знову віршувать"
  • Банкрутство
  • RSS

    Кримінал / плагіат

    Головна » 2009 » Вересень » 27 » СКАРГА на бездіяльність ГУ МВС України в Донецькій області та прокуратури Старобешівського району Донецької області
    18:52
    СКАРГА на бездіяльність ГУ МВС України в Донецькій області та прокуратури Старобешівського району Донецької області
    Генеральному прокурору України
    Медведьку О.І.
    м. Київ, вул. Різницька 13/15
     копія 1:   Уповноваженому Верховної Ради
    України з прав людини
    Карпачовій Н.І.
    01008, м. Київ, вул. Грушевського, 5
    копія 2:      Голові Служби безпеки України
    Наливайченку В.О.
                                        01034, м. Київ, вул. Володимирська,35
    копія 3:           Канал «1+1»
                                                    01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 7/11
    копія 4:           5 КАНАЛ
                            04176, Київ, вул. Електриків, 26
     
      Кравчука Петра   Авксентійовича
    44200 Волинська область
    смт. Любешів, вул. Чкалова, 23
    тел. 8(03362) 2-15-40
    СКАРГА

    на бездіяльність ГУ МВС України в Донецькій області

    та прокуратури Старобешівського району Донецької області

    У 2006 році донецьке видавництво «ТОВ Виробничо-комерційна фірма «БАО» (директор Ігорьков Віктор Анатолійович) видало в світ книгу російською мовою «Тайны материков и океанов. Удивительные природные явления» (288 сторінок, ISBN 966-338-378-Х), автором якої вказана Бугайова Тетяна Іванівна.

    Вищеназваний твір є незаконним відтворенням (плагіат) моєї книги «Географический калейдоскоп», виданої в 1988 році в Києві у видавництві «Радянська школа» (ISBN 5-330-00384-9) накладом 130 тисяч екземплярів.

    Плагіаторка, або по-народному злодійка – викладач Донецького інституту соціальної освіти (страшно навіть про це подумати!). Вона мою книгу переписала слово в слово, речення за реченням, навіть із розбивкою на абзаци. Замінила, звичайно, прізвище автора на своє та видала під іншою назвою. Не дивлячись на мою заборону, книгою безкарно торгують у магазинах до сьогоднішнього дня. Лжеавторка захистила канди-датську дисертацію.

    Простенька справа. Адже є книга «Географический калейдоскоп», яка побачила світ у 1988 році. Положи рядом іншу книгу – «Тайны материков…», яку видали в Донецьку через 18 років. Зміст їх однаковий. Задіяно всього три особи – автор, лжеавтор і видавець. То що – потрібно мати багато розуму, щоб визначити, хто ж написав книгу і хто повинен нести кримінальну відповідальність?

    Хочу захистити свої права – і не можу. Хоч тричі (уже тричі!) звертався із заявою в прокуратуру. Радянська влада просто розстрілювала надоїдливих українських письмен-ників, а наша, українська влада, в особі прокурорів і міліцейських полковників, захищає не авторів, а злодіїв. Не думаю, що це слідча помилка у такій простенькій справі.

    Не думаю, що це робиться і через їх низький фаховий рівень. Тут інша причина – цинічна вседозволеність та безкарність чиновника. Та не виключаю, що перш за все тут особиста зацікавленість. У цьому мене переконує ще й той факт, що до цього часу в мене навіть не попросили вибачення ні лжеавтор, ні видавець. Хоч і скоєна кримінальна справа, за якою повинна наступити кримінальна відповідальність! Крім того, до цього часу продається в магазинах крадена книга, не дивлячись на мою заборону! Видно вони дуже вже впевнені, що не доведеться відповідати.  На жаль, Держава Україна чомусь не очищається від таких чиновників. Чому???

    Тому й вимушений звертатись до вищих посадовців Держави Україна з вимогою захистити мої авторські права і суворо наказати винних посадових осіб, які плямують нашу молоду Державу.

    Про скоєння злочину передбаченого статтею 176 КК України щодо мене

    Кравчука П. А.  громадянкою Бугайовою Т. І. та посадовими особами видавництва

    ТОВ ВКФ «БАО» (83114 м. Донецьк, вул. Брюсова,  2 Б.) мною подані відповідні заяви до прокуратури Волинської області 30.08.2008 р. (дод. 1) та 30.11.2008 р. (дод. 2), які за належністю скеровані до правоохоронців Донецької області. Однак, працівниками Донецької міліції в результаті не виконання посадових обов’язків та чисельних грубих порушень вимог КПК України не порушено кримінальної справи за наведеними фактами та не вжито жодних заходів щодо задоволення вимог викладених в заявах, що сприяло подальшій злочинній діяльності гр. Бугайової Т. І. та ТОВ ВКФ «БАО» і подальшому нанесенню мені матеріальної шкоди та моральних страждань.

    Крім того, посадові особи Старобешівського РВ ГУМВС України в Донецькій області з особливою цинічністю порушили мої права, принизивши честь та гідність громадянина України автора твору літератури «Географический калейдоскоп», виданого видавництвом «Радянська школа» в 1998 році тиражем 130 тис. примірників, про що також зазначено в «СКАРЗІ на постанову про відмову в порушенні кримінальної справи від 27.01.2009 р. та дії органу дізнання» надану до прокуратури Старобешівського району 03.04.2009 р. (дод. 3).

    На момент написання даної скарги, результати розгляду Скарги від 03.04.2009 року, не зважаючи на чітко визначені процедуру та терміни, прокуратура Старобешівського району мені не надала, чим не лише порушила вимоги КПК України, а й протиправно обмежила мене в інформації. Так, чинили і посадовці Старобешівського РВ, що може свідчити про організовану протидію у розкритті злочину та інші посадові злочини.

    Зважаючи на приведене, прошу:

    1.      Вжити вичерпних заходів прокурорського реагування  та залучення всіх повноважних органів щодо припинення злочину та задоволення вимог зазначених  у моїх заявах.
    2.      Забезпечити відповідно до ст. 75 КПК України проведення експертизи твору «Тайны материков и океанов. Удивительные природные явления» (ISBN 966-338-378-Х) «автора» Бугайової Тетяни Іванівни, яка спільно із посадовими особами Донецького видавництва «ТОВ Виробничо-комерційна фірма «БАО» злочинно порушили (і порушують досі!) мої авторські та суміжні права.
    3.      Здійснити перевірку дій посадових осіб Старобешівської прокуратури щодо розгляду «Скарги на постанову про відмову в порушенні кримінальної справи від 27.01.2009 р. та дії органу дізнання» і не надання відповіді.
    4.      З метою реалізації прав згідно ст. 56 Конституції України, положень Цивільного кодексу України прошу надати інформацію щодо органів МВС України в Донецькій області та їх посадових осіб, незаконні  рішення, дії чи бездіяльність яких не забезпечили припинення злочину та припинення порушення моїх прав.

    Переконаний, що Ваше своєчасне втручання в ситуацію призведе до припинення протиправних дій та відновлення моїх, гарантованих Конституцією України та іншими Законами України, прав і свобод.

    В іншому випадку, змушений буду відповідно до ст. 54 Конституції України звертатися за захистом своїх прав і свобод до відповідних міжнародних судових установ чи до відповідних органів міжнародних організацій, членом або учасником яких є Україна.

    Зі змістом статті 383 КК України ознайомлений:            П. А. Кравчук
     Додатки:  
    П. А. Кравчук
    15 травня 2009 р.
    Категорія: Генеральна прокуратура України | Переглядів: 8406 | Додав: P_Kravchuk | Рейтинг: 5.0/4
    Всього коментарів: 1
    1 P_Kravchuk  
    0
    Куди не звертаюся - глуха стіна!
    Ніколи не думав, що громадянин України не може захистити своїх прав!
    Совіцька влада просто розстрілювала українських письменників! Раз - і немає.
    Наша ж, українська, в особі непорядних правоохоронців, - катує мене своєю ганебною поведінкою! Просто дивуєшся: невже у Генеральній прокуратурі України немає порядного і розумного слідчого, який би розібрався у цій простенькій справі? Дивуюся, чому Служба безпеки України пособляє злочинцям-правоохоронцям, не втручаючись у цю справу?
    Адже я маю Видавничий договір на книгу, Свідоцтво на реєстрацію мого авторського права. То які ще потрібні докази мого авторства?
    Які ще потрібні докази, щоб посадити на лаву підсудних усіх злочинців, у тому числі і злочинців-правоохоронців, які фальсифікують цю справу?
    Автор Петро Кравчук.

    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]