П`ятниця, 29.03.2024, 08:01
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Персональний сайт Петра Кравчука

~
Меню сайта
Категорії розділу
м. Луцьк [2]
Розгляд заяви Кравчука П.А. про скоєння злочину в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" у м. Луцьк Волинської області
Старобешеве [7]
Розгляд заяви Кравчука П.А. про скоєння злочину в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" в Старобешівському районі Донецької області
Київський район м. Донецьк [4]
Розгляд заяви Кравчука П.А. про скоєння злочину в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" у Київському районі м.Донецької області
Ворошиловський район м. Донецьк [1]
Прокуратура Донецької області [4]
Розгляд заяв (скарг) Кравчука П.А. про скоєння злочину в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО"
Генеральна прокуратура України [1]
Розгляд заяв (скарг) Кравчука П.А. про скоєння злочинів в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" та службові зловживання правоохоронцями Донеччини
Служба безпеки України [5]
Розгляд заяв (скарг) Кравчука П.А. про скоєння злочинів в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" та службові зловживання правоохоронцями Донеччини
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини [1]
Верховний суд України [1]
Президент України [2]
Звернення до президента України з питань захисту авторських прав та безчинств окремих правоохоронців Донеччини
Довідка-рахунок

  • Довідка рахунок за спеціальною ціною
  • Довідка рахунок на легкові автомобілі
  • Довідка рахунок на мотоцикли та мопеди
  • Довідка рахунок на вантажні автомобілі
  • Довідка рахунок на причепи
  • Опитування
    Будівництво дамби в смт. Любешів на р. Стохід є:
    Всього відповідей: 314
    Статистика
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    ПОГОДА
    Друзі сайту
  • Вікіпедія
  • Відкрита Україна
  • Русская энциклопедия "Традиция"
  • Газета "Волинь"
  • "Віче" - Волинський тижневик
  • "Вісник" - Український тижневик
  • Сайт "Поетичні Майстерні"
  • Сайт "Анумо знову віршувать"
  • Банкрутство
  • RSS

    Кримінал / плагіат

    Головна » 2009 » Жовтень » 9 » Скарга на дії прокуратури Київського району міста Донецька
    19:02
    Скарга на дії прокуратури Київського району міста Донецька

    Прокурору Донецької області

    Кравчука Петра Авксентійовича, 1947 р. н.
    44200 Волинська обл., смт. Любешів, вул. Чкалова. 23

    Скарга

    на дії прокуратури Київського району міста Донецька 

    Викладачка Донецького інституту соціальної освіти Бугайова Тетяна Іванівна урала мою книгу «Географический калейдоскоп», яка була видана ще у 1988 році, і видала її у 2006 році під своїм іменем російською мовою «Тайны материков и океанов. Удивительные природные явления» у донецькому  видавництві «БАО».  Педагогу показалось цього замало, тому крадену книгу переклали ще й на українську мову, і у видавництві «БАО» з’явився ще один плагіат – книга «Рекорди географії. Таємниці планети Земля». На обох книгах зазначено прізвище «автора» – Бугайова Тетяна Іванівна.

    Не дивлячись про мою категоричну заборону, краденими книгами торгують ще й досі.

    Явний злочин, за який наступає кримінальна відповідальність. Справа простенька, але донецькі правоохоронці, на моє переконання, чомусь уперто захищають злочинців і не хочуть відкривати кримінальної справи. Скоріше всього, що цей захист іде з прокуратури. Адже якби це було від міліції, то підправила б їх прокуратура. Чому це робиться – поки що точно не знаю, але – здогадуюсь !..

    Адже для того, щоб доказати плагіат, потрібно усього-на-всього зробити експертизу книг – і вона все розставить на свої місця. А перш за все покаже, хто є злодій. Та експертиза чомусь уперто не робиться. Слідчі навіть не співставили обидві книги і не аналізували їхнього змісту! А пишуть різну нісенітницю – читати неприємно! Мимоволі думаєш: чи то й справді такий тупий той слідчий, чи вже зовсім за дурня має мене, автора п’яти книг і сотні публікацій у журналах і газетах!?

    Ось, наприклад, старший оперуповноважений Київського РВ ДГУ ГУМВД України в Донецькій області майор міліції Заікін А. Г. прийняв «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела от 12 февраля 2009 года». [До речі, чому постанова по моїй справі написана іноземною мовою?]. Цю Постанову затвердив начальник, майор міліції Дедушев В. Г. Отже обидва вони не знайшли складу злочину у цій простій справі.

    Не знайшли – тому що, напевно, не хотіли шукати, або не мали на це дозволу! Адже, якби один та другий поклали дві книги рядом, то побачили б, що книга псевдоавторки Бугайової Т. І. «Тайны материков и океанов…» починається словами із моєї книги «Географический калейдоскоп» і словами із моєї книги закінчується. Переписано

     На книзі «Географический калейдоскоп», на усіх 130 тисячах екземплярах стоїть моє прізвище. У моїй заяві є видавничий договір із зазначенням там прізвища автора – Кравчук Петро Авксентійович. То які ще потрібні факти, щоб порушити кримінальну справу ??? нагло: слово в слово,  речення за реченням, навіть з розбивкою на абзаци. Професорша і допущену мною помилку переписала.

    Ідемо далі. Донецьке міське управління міліції направляє мені лист за № 11/15-896 за підписом начальника РВ Мироненко С. Ю., який датований 12 лютого 2009 року.

    Однак цей лист чомусь, згідно календарного почтового штемпеля, відправлений мені лише 12 травня 2009 року. Тобто аж через 3 (три) місяці! Не виніть пошту. Лист я отримав своєчасно, на четвертий день (маю докази!). Крім того, у листі не було самої постанови! Напевно, що маю право запитати у вас: що це – випадковість, халатність міліції чи, можливо,  злочинна схема затягування розгляду справи???

    Ідемо ще далі. Цю Постанову (Постановление об отказе…) на мою вимогу вислала прокуратура Київського району міста Донецька разом з листом від 12.06.2009 року. Отримав я її 25 червня 2009 року.  Тобто лише через 4,5 (чотири з половиною місяці!) після його прийняття.  Питаю: де прописані такі строки? Чому (уже хочеться кричати, щоб почули усі чесні люди!) допускаються такі неподобства в донецькій міліції?

    Чому, дозвольте вас запитати, так поступають ваші донецькі правоохоронці? Якщо не вміють працювати чи не хочуть, то може їм потрібно знайти заміну? Розумних людей в Україні вистачає.  Чи, можливо, є інша причина?  Не виключаю і цього…

    І це ще не все. На ім'я прокурора київського району міста Донецька я 21 травня 2009 року відправив Скаргу в порядку ст. 110 КПК України на дії Київського РВ в Донецькому МУ ГУМВС України в Донецькій області у якій просив:

    1. Негайно надати мені копію постанови.

    2. Здійснити перевірку правомірності дій Київського РВ Донецького МУ щодо порушення встановленого порядку, форми та термінів інформування заявника (оскільки дата реєстрації вихідного документа не є датою його відправлення).

    3. У випадку не встановлення порушення термінів інформування Київським РВ, встановити ПОУ, що причетні до порушення моїх прав щодо своєчасного отримання інформації.

    4. Інформувати про вжиті заходи.

    Рахую, що (на цей раз уже прокуратура) віднеслася халатно. Постанову вона вислала разом з листом № 473/166 ЖО9 від 12.06.2009 року за підписом в. о. прокурора

    Софієва С. О. Однак не повідомила, хто ж конкретно допустив порушення закону. Не повідомила, як же були наказані винні особи.

    І знову напрошується запитання: чому уже прокуратура Київського району міста Донецька не надає інформації?  Чому відбувається відписками, адже в скарзі були поставлені конкретні запитання?

    Тепер я хочу подавати цивільний позов на працівників міліції, які порушили закон, не надали мені своєчасно Постанови про відмову в порушенні кримінальної справи від 12 лютого 2009 року.  Тому

    ПРОШУ:

    1. Повідомити, хто конкретно порушив закон.

    2. Повідомити, яке покарання понесли винні особи та згідно якого документу. Прошу вислати мені копію цього документу.

    Мені дуже жалко свій дорогоцінний час, який трачу на цю справу, захищаючи свої авторські права. Адже відриваю його від роботи над іншою книгою.

    Тому закликаю донецьких правоохоронців: хватить розігрувати цю комедію!

    Не позорте Ви себе! Наберіться мужності і скоріше розберіться у цій простенькій справі. Адже і неозброєним оком видно, що книга списана. Відомий автор, і відома плагіаторка.  Хіба не так?

    Я працював над книгою довгих 15 років, тому просто так її нікому не віддам!

    Не захищу свої права у своїй молодій державі Україна, у якій правоохоронна система для багатьох давно стала надприбутковим бізнесом (один з прикладів тому – мільйонер суддя-колядник), впевнений, що захищу їх у міжнародних судах. Адже книга списана!

    Я постараюся вивести на чисту воду усіх правопорушників! Тому в Інтернеті уже є моя стаття «Плагіат та безчестя,  або про те, як донецькі міліціонери та прокурори чомусь захищають викладачку Донецького інституту соціальної освіти Бугайову Тетяну Іванівну, яка слово в слово переписала мою книгу «Географи­чес­кий калейдоскоп», щоб видати дві книги під своїм іменем».

    В Інтернеті буде і вся моя переписка з правоохоронцями Донеччини. Нехай люди побачать, яку нісенітницю іноді пишуть міліціонери та прокурори. Нехай побачать небажання правоохоронців розкрити цей простенький злочин. Нехай роблять свої висновки!

    Готую таку статтю і в газети. Надіюсь також на підтримку своїх колег по перу.

    Подав матеріал на телебачення.

    Впевнений, що злодій, хто б його не захищав, повинен сидіти в тюрмі!  І якомога скоріше!

     29 червня 2009 року

    Категорія: Прокуратура Донецької області | Переглядів: 2043 | Додав: P_Kravchuk | Рейтинг: 5.0/4
    Всього коментарів: 2
    2 P_Kravchuk  
    0
    Цю мою скаргу Прокуратура Донецької області отримала ще 06 липня 2009 р. Минає ЧЕТВЕРТИЙ МІСЯЦЬ, а відповіді все немає. Чому?
    Хочу запитати, хто ж у нашій країні наведе лад у правоохоронних органах?
    Автор Петро Кравчук.

    1 P_Kravchuk  
    0
    Марна справа скаржитися в Донецьку обласну прокуратуру на неправомірні дії їхніх підлеглих!
    Автор Петро Кравчук.

    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]