Середа, 24.04.2024, 10:45
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Персональний сайт Петра Кравчука

~
Меню сайта
Категорії розділу
м. Луцьк [2]
Розгляд заяви Кравчука П.А. про скоєння злочину в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" у м. Луцьк Волинської області
Старобешеве [7]
Розгляд заяви Кравчука П.А. про скоєння злочину в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" в Старобешівському районі Донецької області
Київський район м. Донецьк [4]
Розгляд заяви Кравчука П.А. про скоєння злочину в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" у Київському районі м.Донецької області
Ворошиловський район м. Донецьк [1]
Прокуратура Донецької області [4]
Розгляд заяв (скарг) Кравчука П.А. про скоєння злочину в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО"
Генеральна прокуратура України [1]
Розгляд заяв (скарг) Кравчука П.А. про скоєння злочинів в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" та службові зловживання правоохоронцями Донеччини
Служба безпеки України [5]
Розгляд заяв (скарг) Кравчука П.А. про скоєння злочинів в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" та службові зловживання правоохоронцями Донеччини
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини [1]
Верховний суд України [1]
Президент України [2]
Звернення до президента України з питань захисту авторських прав та безчинств окремих правоохоронців Донеччини
Довідка-рахунок

  • Довідка рахунок за спеціальною ціною
  • Довідка рахунок на легкові автомобілі
  • Довідка рахунок на мотоцикли та мопеди
  • Довідка рахунок на вантажні автомобілі
  • Довідка рахунок на причепи
  • Опитування
    Будівництво дамби в смт. Любешів на р. Стохід є:
    Всього відповідей: 314
    Статистика
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    ПОГОДА
    Друзі сайту
  • Вікіпедія
  • Відкрита Україна
  • Русская энциклопедия "Традиция"
  • Газета "Волинь"
  • "Віче" - Волинський тижневик
  • "Вісник" - Український тижневик
  • Сайт "Поетичні Майстерні"
  • Сайт "Анумо знову віршувать"
  • Банкрутство
  • RSS

    Кримінал / плагіат

    Головна » 2009 » Жовтень » 21 » Скарга на дії Київського РВ Донецького МУ ГУМВС України в Донецькій області
    20:27
    Скарга на дії Київського РВ Донецького МУ ГУМВС України в Донецькій області

    Ще раз закликаю порядних прокурорів і міліціонерів Донеччини накінець-то покарати злодіїв, а не перетворюватися самим у злочинців!

    Мою книгу «Географический калейдоскоп», над якою я працював понад 15 років, плагіаторка Бугайова Т. І. переписала слово в слово, речення за реченням, абзац за абзацом (навіть із моєю помилкою) і видала дві книги під своїм іменем. Не дивлячись на мою категоричну заборону, плагіатом безкарно та безбоязно торгують, і отримують прибуток. Це що – не кримінальний злочин?

    Тож досить ганьбити правоохоронні органи України!

    Попереджаю, що уся наша переписка буде розміщена в Інтернеті на моєму сайті http://kravchuk.ucoz.com . Нехай українці самі дають оцінку правоохоронцям Донеччини, які не бачать складу злочину в цій простенькій справі, а, на моє переконання, які уперто її «кришують». Напевно, що й не задаром!…

    Уже дві газети виступили на мій захист. Попереду – іще публікації моїх колег у газетах, матеріали по радіо та телебаченню.

    Упевнений, що усі злочинці цієї ганебної справи будуть покарані!

     

    Прокурору  Донецької області

    83015, Донецьк - 15, вул. ім. Генерала Антонова, 2

     Кравчука Петра Авксентійовича,

    -------------------------------------------------

    44200, Волинська обл., смт. Любешів,

    вул. Чкалова, 23

     

    Скарга

    у порядку ст. 110 КПК України

    на дії Київського РВ Донецького МУ ГУМВС України в Донецькій області

     

    Бугайова Тетяна Іванівна, посадові особи донецької «Виробничо-комерційної фірми «БАО» протиправно привласнили об’єкт інтелектуальної власності: мій твір літератури, виданий у 1988 році тиражем 130 тисяч примірників видавництвом «Радянська школа» – книгу «Географический калейдоскоп» (дод. 1).

    У 2006 році книга «Географический калейдоскоп» вище приведеними особами незаконно відтворена,  із злочинними порушеннями авторських прав, у «твори»: «Тайны материков и океанов. Удивительные природные явления» та «Рекорди географії. Таємниці планети Земля» із зазначенням «автора» – Бугайова Т. І. та власника авторських прав ТОВ «БАО», чим нанесли мені матеріальної шкоди в особливо великому розмірі, щонайменше 500 (п’ятсот) тис. грн. та вели-чезних моральних страждань.

    Посадові особи ТОВ «БАО» після повідомлення їх про скоєння злочину – приховали від мене факт іншого порушення авторських прав (випуску другої книги). Не зважаючи на мою категоричну заборону, у даний час здійснюють реалізацію контрафактних творів, незаконно отримуючи винагороду.

    Усі деталі цього цинічного злочину, зловживання працівників міліції та проку-ратури неодноразово викладені в моїх скаргах до Генеральної прокуратури України, Служби безпеки України та направлялися до Донецької обласної прокуратури.

    В результаті, 18.06.2009 року незаконні відмови Старобешівського РВ та Київського РВ ДМУ у порушенні кримінальних справ за фактом порушення авторсь-ких прав гр. Бугайовою Т. І. та посадовими особами ТОВ «БАО» скасовані Донецькою обласною прокуратурою, матеріали спрямовані для об’єднання в одне провадження до Київського РВ ДМУ (лист прокуратури Донецької області від 25 червня 2009 року за № 4/2/1-3427-09).

    Згідно Вашої відповіді від 03 серпня 2009 року № 04/2/1 - 3424-09 (за підписом в. о. начальника управління нагляду прокуратури В. Трофимчук), Київським РВ ДМУ 17.07.2009 року прийнято рішення про відмову у порушенні кримінальної справи, яке  Донецькою обласною прокуратурою скасовано, а по матеріалах надані вказівки. Однак Київське РВ ДМУ до даного часу не проінформувало мене про зазначений факт та не надало копії постанови про відмову, чим порушило вимоги КПК України, гарантовані Конституцією України права людини.

    Такі дії правоохоронного органу в цілому та майора Заікіна зокрема, уне-можливлюють вжиття інших заходів захисту порушених авторських прав та сприяють злочинцям.

    Керуючись 110 ст. КПК України, ПРОШУ в терміни, визначені КПК України, надати мені:

    1.    Копію рішення Донецької обласної прокуратури (із вказівками) щодо скасування 18.06.2006 року постанов  Старобешівського РВ та Київського РВ міліції.

    2.    Копію постанови Київського РВ ДМУ від 17.07.2009 про відмову в пору-шенні кримінальної справи щодо гр. Бугайової Т. І.

    3.    Копії рішення Донецької облпрокуратури (із вказівками) про скасування постанови Київського РВ від 17.07.2009 р.

    4.    Інформацію, станом на момент отримання скарги, про результати проведення дослідчої перевірки за фактом порушення моїх авторських прав (із наданням копії постанови – за наявності такої).

    5.    Інформацію про результати усіх організованих Вами перевірок проти-правних дій, із наданням копій матеріалів перевірок.

    Додаток:  Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 29816 на науково-популярне видання «ГЕОГРАФИЧЕСКИЙ КАЛЕЙДОСКОП», автор КРАВЧУК Петро Авксентійович.

     12 жовтня 2009р.                                                                            П. А. Кравчук

    Категорія: Прокуратура Донецької області | Переглядів: 2341 | Додав: P_Kravchuk | Рейтинг: 4.8/4
    Всього коментарів: 1
    1 P_Kravchuk  
    0
    Прокуратура Донецької області знову мовчить, не реагує на мої заяви.
    Напевно, що ця мовчанка, яка на користь злочинцям, і є цією реакцією?!
    Чому "кришується" злодійка, яка украла у мене книгу, над якою я працював понад 15 років? І хто покладе цьому край?
    Як я, громадянин України, письменник, можу захистити свої авторські права у нашій державі продажних чиновників?
    Зрештою, хто покарає нерядивих прокурорів?
    Хто дасть відповіді на мої запитання? Може Генеральний прокурор України чи голова Служби безпеки україни?
    Автор Петро Кравчук

    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]