Субота, 27.04.2024, 02:57
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Персональний сайт Петра Кравчука

~
Меню сайта
Категорії розділу
м. Луцьк [2]
Розгляд заяви Кравчука П.А. про скоєння злочину в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" у м. Луцьк Волинської області
Старобешеве [7]
Розгляд заяви Кравчука П.А. про скоєння злочину в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" в Старобешівському районі Донецької області
Київський район м. Донецьк [4]
Розгляд заяви Кравчука П.А. про скоєння злочину в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" у Київському районі м.Донецької області
Ворошиловський район м. Донецьк [1]
Прокуратура Донецької області [4]
Розгляд заяв (скарг) Кравчука П.А. про скоєння злочину в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО"
Генеральна прокуратура України [1]
Розгляд заяв (скарг) Кравчука П.А. про скоєння злочинів в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" та службові зловживання правоохоронцями Донеччини
Служба безпеки України [5]
Розгляд заяв (скарг) Кравчука П.А. про скоєння злочинів в сфері інтелектуальної власності гр. Бугайовою Т.І. (к.п.н.) та посадовими особами ТОВ "БАО" та службові зловживання правоохоронцями Донеччини
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини [1]
Верховний суд України [1]
Президент України [2]
Звернення до президента України з питань захисту авторських прав та безчинств окремих правоохоронців Донеччини
Довідка-рахунок

  • Довідка рахунок за спеціальною ціною
  • Довідка рахунок на легкові автомобілі
  • Довідка рахунок на мотоцикли та мопеди
  • Довідка рахунок на вантажні автомобілі
  • Довідка рахунок на причепи
  • Опитування
    Будівництво дамби в смт. Любешів на р. Стохід є:
    Всього відповідей: 314
    Статистика
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    ПОГОДА
    Друзі сайту
  • Вікіпедія
  • Відкрита Україна
  • Русская энциклопедия "Традиция"
  • Газета "Волинь"
  • "Віче" - Волинський тижневик
  • "Вісник" - Український тижневик
  • Сайт "Поетичні Майстерні"
  • Сайт "Анумо знову віршувать"
  • Банкрутство
  • RSS

    Кримінал / плагіат

    Головна » 2009 » Жовтень » 7 » Скарга на дії Київського РВ Донецького МУ ГУМВС України в Донецькій області
    11:48
    Скарга на дії Київського РВ Донецького МУ ГУМВС України в Донецькій області
    Прокурору Київського району 
    м. Донецька
    83048, м. Донецьк, вул. Челюскінців, 275

    Кравчука Петра Авксентійовича,
    44200, Волинська обл., смт. Любешів,
    вул. Чкалова, 23
    Скарга
    в порядку ст. 110 КПК України
    на дії Київського РВ Донецького МУ ГУМВС України в Донецькій області

    Плагіаторка Бугайова Тетяна Іванівна вкрала у мене книгу «Географический калейдоскоп» (вона побачила світ у 1988 році в київському видавництві «Радянська школа» і видала її під своїм іменем під назвою «Тайны материков и океанов. Удивительные природные явления» у донецькій «Виробничо-комерційній фірмі «БАО».

    16 травня 2009 року (цю дату засвідчує довідка місцевої пошти № 45 від 18. 05. 2009 р.) я отримав лист (написаний не державною мовою України) від Київського РВ Донецького МУ ГУМВС України в Донецькій області від 12.02.2009 р. № 11/15-896 щодо відмови в порушенні кримінальної справи із роз’ясненням порядку оскарження постанови. Самої ж постанови (копії) про відмову в порушенні кримінальної справи Київський РВ Донецького МУ не надав, чим обмежив гарантовані Конституцією України, іншими ЗУ права та свободи щодо негайного захисту від протиправних дій та перешкодив в найкоротші терміни оскаржити згадану постанову. Очевидним є затягування термінів, що призведе до не можливості притягнення до кримінальної відповідальності осіб, що порушили мої авторські та суміжні права. 

    Терміни інформування заявника грубо порушенні: дата вихідного документу 12.02.2009 р., а згідно відміток на конверті лист відправлено 12 травня 2009 року, тобто рівно через три місяці.

    На підставі вищевказаного, керуючись ст. 236-1 КПК України

    ПРОШУ:

    1. Зобов’язати Київське РВ Донецького МУ ГУМВС України негайно надати мені копію постанови рекомендованим листом для уникнення чергового затягування строків.

    2. Здійснити перевірку правомірності дій Київського РВ Донецького МУ щодо порушення встановленого порядку, форми та термінів інформування заявника (оскільки дата реєстрація вихідного документу не є датою його відправлення).

    3. У випадку не встановлення порушення термінів інформування Київським РВ, встановити ПОУ, що причетні до порушення моїх прав щодо своєчасного отримання інформації.

    4. Інформувати про вжиті заходи та встановлені порушення згідно встановлених вимог рекомендованим листом. Конверт зі зворотною адресою з наклеєними марками на суму рекомендованого листа додаю.

    Додаток:
    1. Копія конверта із датою відправлення та копія листа Київського РВ Донецького МУ на одному аркуші.
    2. Копія довідки про вручення листа на одному аркуші.
    21 травня 2009 р.
    П. А. Кравчук
    Категорія: Київський район м. Донецьк | Переглядів: 1511 | Додав: P_Kravchuk | Рейтинг: 5.0/3
    Всього коментарів: 1
    1 P_Kravchuk  
    0
    Прокурор Софієв С. О. у листі від 12.06.2009 р. відповів, що "Підстав для скасування прийнятого рішення прокуратурою Київського району м. Донецька не вбачається".
    Хто положить край цій безкарності в України? Адже у мене украли мою книгу. Видали її двома книгами. Плагіатом безбоязно торгують - а злочин не вбачається!?
    А Постанову я отримав лише через 4,5 місяці після її прийняття! Знову цілеспрямований захист злочинців? Чи цьому є інше пояснення?
    Автор Петро Кравчук.

    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]